Nieuws

December 2006

A-pak benelux b.v. bestaat 20 jaar!


Op 11 december 1986 heeft mevrouw A.C. Post de alleenvertegenwoordiging gestart in Nederland voor de verkoop van o.a. golfkartonnen displays en golfkartonnen gecacheerde offsetverpakkingen voor Gissler & Pass G.m.b.H., producent in Duitsland

Dit was het begin van A-pak benelux b.v. !

A-pak is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekende speler in de markt.
De bedrijfscultuur van A-pak benelux is in de afgelopen 20 jaar niet veranderd. Het leveringsprogramma is de afgelopen jaren wel uitgebreid. Het Customer Care Team zorgt ervoor dat de projecten van onze relaties met een hoge mate van professionaliteit worden begeleid. In het orderproces geldt - afspraak is afspraak - en onze relaties kunnen ervan op aan, dat de afgesproken levertijd ook wordt gehaald.

Relaties met een internationaal karakter zoals Coca-Cola en Procter & Gamble weten onze professionaliteit al jaren te waarderen. Oplossingen voor in store communicatie kan A-pak in velerlei opzichten bieden, in verschillende branches.

A-pak heft graag het glas op u, tenslotte bestaat A-pak alleen dankzij onze trouwe klantenkring en wij maken graag van de gelegenheid gebruik om te toasten op een succesvolle samenwerking en op een heel gezond en succesvol 2007.

   
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

A-pak benelux b.v.
Huizermaatweg 25
1273 NA  Huizen
Postbus 141
1270 AC  Huizen
Tel. 035 - 528 81 88
Fax 035 - 528 81 99
 

 

Terug